Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Στη Μάνη ταξιδεύει ο Τομέας Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!


Στη Μεσσηνιακή Μάνη ταξιδεύει ο Τομέας Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή, 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2012.

Η εκδρομή «εγκαινιάζει» μια σειρά εκδηλώσεων και επισκέψεων του Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, με στόχο, οι σπουδαστές του εν λόγω τομέα, να έρθουν –και στην πράξη- κοντά στο φυσικό χώρο παραγωγής των αγνών και παραδοσιακών ελληνικών πρώτων υλών, που αποτελούν τον «πυρήνα» της μεσογειακής κουζίνας, αλλά και γενικότερα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε διεθνές επίπεδο. 

Την πρώτη ημέρα της εκδρομής, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε βιολογική μονάδα παραγωγής και τυποποίησης, του προσφιλούς -σε όλες τις κουζίνες του κόσμου!- ελαιόλαδου και πλήθους παραδοσιακών προϊόντων του. Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα ενημερωθούν για τα εξαγόμενα βιολογικά προϊόντα της περιοχής και για τη διατροφική 

αξία του ελαιόλαδου, ενώ θα ακολουθήσει γευσιγνωσία βιολογικών προϊόντων, με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Η εκδρομή περιλαμβάνει εξάλλου, επίσκεψη σε:

- παραδοσιακό ελαιοτριβείο της Μάνης (περίφημης για το ελαιόλαδό της!)
- ξενοδοχειακή μονάδα 5* -όπου θα ξεναγηθούν και θα ενημερωθούν για τη λειτουργία μια σύγχρονης τουριστικής μονάδας
-μονάδα παραγωγής και τυποποίησης για μπαλσάμικο ξύδι

Το κόστος της εκδρομής είναι 55 ευρώ, για:
Διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Καλαμάτα (και νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη)
Μεταφορά

*Για να δηλώσετε συμμέτοχη, επικοινωνήστε μαζί μας:

Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
*  Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef