Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Αγιασμός Πασχαλινής Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως ΠειραιώςΜε το μήνυμα «Κάθε δώρο….χαρίζει ελπίδα!» τελέστηκε ο Αγιασμός της Πασχαλινής Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς  στο κτήριο πρώην Sprider(Τσαμαδού και Φίλωνος, απέναντι από το ταχυδρομείο).
Η αγορά κάθε δώρου θα δώσει χαρά και ελπίδα σε όσους έχουν ανάγκη , αφού τα έσοδα από την Πασχαλινή Δωροέκθεση θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που είναι πολύπλευρο και σημαντικό και στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες αλλά και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρονται από τις ενορίες της Μητροπόλεως.
Οι σπουδαστές του τμήματος Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, ετοίμασαν φρεσκότατους, νόστιμους λουκουμάδες που μοίρασαν στους καλεσμένους αλλά  και στους περαστικούς. Τις όμορφες λαμπάδες διακόσμησαν οι σπουδάστριες του τμήματος Παιδαγωγικών σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά .
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. κ. Σεραφείμ τέλεσε τον αγιασμό, έδωσε ευχές για το Πάσχα και μοίρασε εικόνες στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς που τραγούδησαν  πασχαλινά κάλαντα.
H έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το Μεγάλο Σάββατο!