Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ευφάνταστες αποκριάτικες μάσκες από τις σπουδάστριες των Παιδαγωγικών Σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς


Τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς απασχόλησαν δημιουργικά οι σπουδάστριες του Παιδαγωγικού τμήματος ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά. 
Οι σπουδάστριες  αξιοποίησαν τις γνώσεις , την εμπειρία τους από τους παιδικούς σταθμούς που εργάζονται μέσω της πρακτικής  άσκησης και την αγάπη τους προς το επάγγελμα του παιδαγωγού και δημιούργησαν μαζί με τους μαθητές όλων των τάξεων, ευφάνταστες, αποκριάτικες μάσκες.
Ο διαγωνισμός του τμήματος με την «καλύτερη μάσκα» κινητοποίησε τους μικρούς μαθητές που έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσει η τάξη τους το έπαθλο! Οι μαθητές της Α τάξης διακρίθηκαν τόσο για τις πρωτότυπες μάσκες που έφτιαξαν όσο και για τη μεθοδικότητα και συνεργασία που επέδειξαν.  
Ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου κ. Κ. Παναγιωτόπουλος  και οι δάσκαλοι  ευχαρίστησαν τις καθηγήτριες και τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά για την πρωτοβουλία εποικοδομητικών για τους μαθητές ενεργειών. Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές των μικρών μαθητών ήταν ο δικός τους τρόπος για να ευχαριστήσουν τις σπουδάστριες μας.