Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του τμήματος «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών» στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

amesi-drasi-gada
Οι σπουδαστές της ειδικότητας Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών του Τομέα Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους προγράμματος , επισκέφθηκαν- με τον καθηγητή τους κ. Δημήτρη Λόγγο- τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τους σπουδαστές υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος κ. Δημήτρης Τσίγκος, ο οποίος με ειλικρινές ενδιαφέρον και υποδειγματικό επαγγελματισμό, απέδωσε τη γενική εικόνα του τρόπου λειτουργίας της Άμεσης Δράσης. Στη συνέχεια ο Υποδιοικητής της Άμεσης Δράσης, Αστυν. Διευθυντής κ. Γ. Στεργιόπουλος ξενάγησε, ενημέρωσε και απάντησε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις.
Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και παρακολούθησαν τον τρόπο διαχείρισης των κλήσεων που δέχεται το τμήμα.
Τέλος, ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται θέματα ασφαλείας σε εξέλιξη, όπως μια διαδήλωση, μια ανεύρεση ύποπτου δέματος, καθώς και για την έρευνα ύποπτων ατόμων σε πραγματικό χρόνο, αφού τα γεγονότα συνέβαιναν σε πραγματικό χρόνο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης .


Η επίσκεψη  ολοκληρώθηκε με μια μικρή δεξίωση προς τιμή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στο Αστυνομικό μέγαρο. 

Για πάνω από μισό αιώνα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές, επισκέψεις, happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτουν ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες :
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά- Φίλωνος 39 -Τηλ.: 210 4120 313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxinipeiraia