Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ


Εκτός από τη συνέπειά του στην προσφορά υψηλής ποιοτικά εκπαίδευσης, και στην εξασφάλιση πρακτικής άσκησης για τους σπουδαστές του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά προχωρά ένα βήμα… πιο πέρα, παρέχοντας συμβουλές και υποστηρίζοντας ψυχολογικά τους σπουδαστές του, αλλά και τους γονείς τους, με το Γραφείο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Σπουδαστών και Γονέων.


Η δυσχερής οικονομική συγκυρία που διανύουμε επιφορτίζει την καθημερινότητα των νέων, δρώντας αρνητικά στον ψυχισμό τους. Η ενθάρρυνσή των σπουδαστών μας να πετύχουν και να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, αναπτύσσοντας την προσωπικότητά τους στην αυριανή αγορά εργασίας, όπου θα ενταχθούν, είναι βασικό μέλημα του Γραφείου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Σπουδαστών και Γονέων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά, το οποίο είναι στη διάθεση και των γονέων των σπουδαστών του ομίλου, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Επικεφαλής του εν λόγω γραφείου -το οποίο «εγκαινιάζει» για πρώτη χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά (Φίλωνος 39)- είναι η κ. Δέσποινα Σκυριανού, Ψυχολόγος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών -Σύμβουλος Εφήβων και Ενηλίκων.

INFO
Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20313
www.iek-xini.edu.gr , www.facebook.com/iekxini