Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Οι κινηματογράφοι ODEON, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College σε πάνε σινεμά.


Μία μεγάλη προσφορά  κάνουν οι κινηματογράφοι ODEON στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College. Κάθε Τετάρτη οι σπουδαστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν στους κινηματογράφους ODEON την ταινία της αρεσκείας τους,  κόβοντας 1 εισιτήριο για δύο άτομα!
Με την επίδειξη της σπουδαστικής του κάρτας στο ταμείο των κινηματογράφων, ο σπουδαστής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College θα μπορεί αγοράζοντας ένα εισιτήριο, να πάρει δώρο ένα ακόμη, για την φίλη ή τον φίλο του που είναι μαζί του.

Η προσφορά αφορά αποκλειστικά τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, και  πραγματοποιείται στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας ανάμεσα στους κινηματογράφους ODEON και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.

Ισχύει δε για τους κινηματογράφους ODEON σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόνο για τις Τετάρτες, ενώ δεν ισχύει για ταινίες 3D.

Η συνεργασία με τους κινηματογράφους ODEON επιβεβαιώνει τα πολλαπλά οφέλη που συνοδεύουν τη σπουδαστική ζωή στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef