Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BEAUTY GREECE ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ


Η  έκθεση  Beauty  Greece  Άνοιξη 2013, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη  κλαδική έκθεση επαγγελματικών προϊόντων  και υπηρεσιών ομορφιάς  πραγματοποιήθηκε  στις 20 – 22 Απριλίου στο MEC Παιανίας.

Η έκθεση γιόρτασε φέτος τα 20 χρόνια μιας δυναμικής και συνεχούς πορείας που βοηθά και στηρίζει τους επαγγελματίες του χώρου ,να εκθέσουν τα προϊόντα  τους στους χιλιάδες  επισκέπτες. Στα εγκαίνια φίλοι και συνεργάτες της διοργανώτριας εταιρείας  Τσιριμώκου μίλησαν με θαυμασμό ,σεβασμό και αγάπη για
την κοινή πορεία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια , για τον εμπνευστή και πρωτοπόρο κ. Δημήτρη Τσιριμώκο  αλλά και για τα 3 παιδιά του που συνεχίζουν επάξια το επιτυχημένο έργο .

Στα πλαίσια των εγκαινίων οι σπουδάστριες  της Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ  ΙΕΚ  ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους  Αντωνία Αιβάτογλου παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό show με θέμα : «Γυναίκες που δημιούργησαν μόδα στο μακιγιάζ». Η Coco Chanel , η Sofia Loren  , η Brigit Bardot, η  Έλενα Ναθαναήλ και η Emmy Wan house ζωντάνεψαν με άψογο , επαγγελματικό μακιγιάζ  από τις ταλαντούχες σπουδάστριες και  πόζαραν στην πασαρέλα της έκθεσης. 

Ο κ. Χαράλαμπος Τσιριμώκος  διευθυντής της εταιρείας, βράβευσε  τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή για τη συμμετοχή και την καλή  συνεργασία απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην υπεύθυνη της ειδικότητας Επαγγελματικού Μακιγιάζ κα Αιβάτογλου.