Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π «σκοράρει» με το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π «σκοράρει» με το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

    XINI-OLY
    O Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αποτελεί κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για τους εκατοντάδες νέους που εντάσσονται σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Η φιλοσοφία της συστηματικής καλλιέργειας και ανάπτυξης των δυνατοτήτων των αθλητών, η μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους και η προώθηση του φίλαθλου πνεύματος αναδεικνύονται σε όλες τις δράσεις και συνεργασίες του.
    Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞYNH, ταυτιζόμενος με τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και πιστός στη φιλοσοφία της κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας, δίνει τη δυνατότητα στους νέους αθλητές να συνδυάσουν τη μεγάλη τους αγάπη που είναι ο αθλητισμός, με τηνεκπαίδευση και τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση, προσφέρονταςυποτροφίες σπουδών δωρεάν φοίτησης στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, στους αθλητές των ακαδημιών βόλεϊ, κολύμβησης, πόλο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.
    Ταυτόχρονα, οι ακαδημίες θα απασχολήσουν και σπουδαστές του Τομέα Υγείας, αλλά και του Τομέα Αθλητισμού (Βοηθός Προπονητή, Στέλεχος Αθλητισμού) του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, για να ασκήσουν την πρακτική τους, ξεκινώντας την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με τα καλύτερα δυνατά εφόδια.

    Η συνεργασία αυτή αντανακλά τη θετική σκέψη και για μελλοντικές ενέργειες, τόσο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., όσο και των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και «σκοράρει» στην επιτυχία!

    INFO ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
    Φίλωνος 39
    τηλ. 210 4120313