Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Συνεργασία Εθνικού Όμιλου Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου και Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

ethnikos-peir

O Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου είναι ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα και ιστορικοτερα αθλητικά σωματεία του Πειραιά με ιστορία περίπου 90 ετών και πρωταγωνιστική δραστηριότητα σε περισσότερα από 10 διαφορετικά αθλήματα και με δεκάδες τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Πειραιά με τον Εθνικό αποτελεί μία κορυφαία «συμμαχία» που ενώνει τον αθλητισμό με την εκπαίδευση και παρέχει τη δυνατότητα σε δεκάδες νέους αθλητές να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα.
Παράλληλα , ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Πειραιά πιστός αρωγός στον Αθλητισμό και στην παροχή ποιοτικών σπουδών μισό αιώνα τώρα αλλά στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσφέρει και υποτροφία σπουδών για δωρεάν φοίτηση σε αθλητή που εκπληρώνει τα απαραίτητα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Παράλληλα, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Βοηθός Φυσικοθεραπευτή και Προπονητής Αθλήματος του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά θα ασκήσουν την πρακτικής τους στις ακαδημίες Μπάσκετ του Εθνικού , ξεκινώντας έτσι την επαγγελματική τους σταδιοδρομία με τα καλύτερα δυνατά εφόδια.
Τα παραπάνω εγκαινιάζουν μια δυνατή συνεργασία μεταξύ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και του Εθνικού Πειραιά που αντανακλά και τη διάθεση για μία μακρόχρονη και ουσιαστική επιτυχία στο χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού!
Info :
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ : Φίλωνος 39 , 210 4120 33