Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη του Τμήματος Εργοθεραπείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στο κέντρο Αποθεραπείας Φιλοκτήτης

10676376 1585963814986909 4016778290575281536 n

Οι σπουδαστές του τμήματος Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, με την καθηγήτρια τους κα Κατερίνα Συμεωνίδου επισκέφθηκαν το κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης». Ο Φιλοκτήτης είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα στο είδος της με ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό και θεραπευτήρια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.
Οι σπουδαστές μας ξεναγήθηκαν από την κα Μαρίνα Σταθόκωστα (Εργοθεραπεύτρια) σε όλους τους χώρους θεραπείας : στην πισίνα, τα θεραπευτήρια, τα γυμναστήρια, στα δωμάτια των ασθενών. Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν προγράμματα υποστηρικτικής τεχνολογίας και είδαν πως γίνεται η επανεκπαίδευση σε αντικείμενα καθημερινής ζωής.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της ειδικότητας «Βοηθός Εργοθεραπευτή», προσφέροντας στους σπουδαστές πολύτιμα εφόδια και εμπειρίες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Για πάνω από μισό αιώνα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές , επισκέψεις , happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτουν ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.
Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά- Φίλωνος 39 -Τηλ.: 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxini