Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών και Αισθητικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στη «Γιορτή της Μητέρας» του Δήμου Πειραιά

mwralis-mhtera
Με τη σημαντική συμβολή των ταλαντούχων σπουδαστριών Παιδαγωγικών και Αισθητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας, η εκδήλωση για τη «Γιορτή της Μητέρας» υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη.

O Δήμαρχος Πειραιά διασκέδασε με τα παιδιά και τη σύζυγό του, ενώ έδωσε θερμά συγχαρητήρια στις σπουδάστριες του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά για τις ικανότητες, τις γνώσεις τους και το υψηλό επίπεδο της επαγγελματικής τους κατάρτισης.

Οι σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την τομεάρχη του τμήματος και ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, κα Μαργαρίτα Ζωγράφου, απασχόλησαν δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες της εκδήλωσης, φτιάχνοντας μαζί τους ευχετήριες κάρτες και ζωγραφιές για τις αγαπημένες τους μαμάδες, αλλά και με μουσικο-κινητικά παιχνίδια όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους τόσο στο χορό, όσο και στο τραγούδι!

Παράλληλα, οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ενθουσίασαν μεγάλους και μικρούς με τις ευφάνταστες, χαρούμενες εικόνες -face painting- που σχεδίασαν στα χαμογελαστά προσωπάκια των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Τηλ.: 210 4120 313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxinipeiraia