Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Επίδειξη αγωνιστικού drift στο XINIS EDUCATION FESTIVAL 2015 από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

drift
Μια εντυπωσιακή επίδειξη αγωνιστικού drift που υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, με το μοντέλο BMW M3 E30 και είσοδο ελεύθερη για όλους, διοργανώνει ο Τομέας Μηχανολογίας & Μεταφορών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2015: του μεγαλύτερου και πλέον πρωτοποριακού φεστιβάλ εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το μοναδικό αυτό event -που διοργανώνεται για πρώτη φορά από εκπαιδευτικό όμιλο στην Ελλάδα, από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 18.00, με σημείο συνάντησης τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά, Φίλωνος 39. 

H εν λόγω επίδειξη κλείνει με τον πιο επιτυχημένο και πρωτότυπο τρόπο τον κύκλο των 140 δωρεάν σεμιναρίων και εκδηλώσεων του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2015, το οποίο σημείωσε –και φέτος!- ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασαν τις 10.000!

O έμπειρος και γνωστός οδηγός κ. Κώστας Καπότης, πρωταθλητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές στο ενεργητικό του, σε συνεργασία με τους καθηγητές της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανοτρονικής» του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό drift show, και παράλληλα θα αναλύσει τις μηχανολογικές ιδιαιτερότητες του μοντέλου BMW M3 E30, και θα ενημερώσει το κοινό για την τεχνική του drifting.

Για περισσότερες πληροφορίες:


ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120 313/ 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr www.xinisfestival.edu.gr www.facebook.com/iekxinipeiraia