Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σταμάτης Μαλέλης - Από τα φώτα των Media... Στις καρδιές των νέων και της εκπαίδευσης


Σταμάτης Μαλέλης - Από τα φώτα των Media... Στις καρδιές των νέων και της εκπαίδευσης
Σε μια λαμπερή έκθεση σπουδαστών, πλαισιωμένη από μοναδικά έργα και δημιουργίες των νέων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, καθώς και χορευτικά show και θεατρικά δρώμενα, τα οποία ξεχείλιζαν επαγγελματισμού και μάγεψαν τους εκατοντάδες φίλους της εκπαίδευσης που παρευρέθηκαν στο Olympico την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, τίμησε με ειδικό βραβείο το διευθυντή ειδήσεων του STAR και ιδρυτή του ομίλου NEW MEDIA STUDIES, κ. Σταμάτη Μαλέλη.
Η βράβευση προέκυψε από εσωτερική ψηφοφορία των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι οποίοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων υποψηφίων για το ειδικό αυτό βραβείο, τον κ. Μαλέλη ως εξέχουσα προσωπικότητα των media, και θέλησαν να τον τιμήσουν για τα 35 χρόνια αμιγούς συνέπειας και ηθικού επαγγελματισμού στο χώρο της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ, αλλά και για την πλέον σημαντική αρωγή και συμβολή του στην Παιδεία και την ποιοτική εκπαίδευση.
Παραλαμβάνοντας το ειδικό βραβείο από τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μέσα από τον σύντομο και μεστό νοήματος λόγο του, έδωσε πνοή ελπίδας και αισιοδοξίας στους νέους ανθρώπους, παρακινώντας τους να αγωνίζονται -με όπλο την εκπαίδευση- για το μέλλον τους, αγνοώντας τις «Κασάνδρες» και την καταστροφολογία των καιρών, που ταλανίζουν την ελληνική νεολαία και αποτελματώνουν τα όνειρά της.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, αλλά και την προσφορά δωρεάν σεμιναρίων στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406, ή μπείτε στο site: www.edufestival.gr  και στη σελίδα μας στο facebook:www.facebook.com/xiniseducationfestival 
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef