Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μετά από τόσες εκδηλώσεις…επιτέλους και ένα σεμινάριο για το Event Management από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ


Μετά από τόσες εκδηλώσεις…επιτέλους και ένα σεμινάριο για το Event Management από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ διοργάνωσε διάλεξη με θέμα «Event Management» στο κεντρικό κτίριο της οδού Φίλωνος στον 8ο όροφο, την Τρίτη 15 Μαΐου 2012, στον Πειραιά.
Ο κος Δημήτρης Κυριακόπουλος, Project Manager της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εισηγητής του σεμιναρίου ανέλυσε ενδελεχώς όλα τα βασικά στάδιο θεωρίας του Event Management και της εφαρμογής του στην πράξη.
Αναλυτικότερα, ξεκίνησε με τη σύλληψη του concept μιας εκδήλωσης, το οποίο και προκύπτει από την ανάγκη και το λόγο διοργάνωσης της εκδήλωσης αυτής και αναφέρθηκε στα είδη των εκδηλώσεων (μουσικών - αθλητικών - κοινωνικών - δημοσίων σχέσεων κ.λπ.)
Ακολούθησε ο βασικός πρακτικός σχεδιασμός της εκδήλωσης και ο προγραμματισμός εργασιών, ο επιμερισμός εργασίας και πώς σε όλο αυτό συμμετέχει και η Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Συνέχισε παρουσιάζοντας τα στάδια της προ-εγκατάστασης, της κυρίως εκτέλεσης του event και της απεγκατάστασης.
Κλείνοντας, αναλύθηκε εκτενώς το θέμα της αξιολόγησης μιας εκδήλωσης και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να δούμε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και περαιτέρω συζητήσεις ακόμα και μετά τη λήξη του σεμιναρίου.
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef