Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

EDUCATION AWARDS - Ψήφισε τον καλύτερο!




ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά - Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας

"Πάντα με συνέπεια και βοήθεια προς τους συμφοιτητές της σε ό,τι χρειαστούν. Από τις καλύτερες μαθήτριες στην τάξη. Πάντα προσπαθεί για το καλύτερο."

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να σπουδάσεις την συγκεκριμένη ειδικότητα;
Πάντα με ενδιέφερε ο κλάδος της Ασφάλειας! Βλέποντας την ειδικότητα «Στέλεχος Υπηρεσιών
Ασφαλείας» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και διαβάζοντας τι μαθήματα χρειάζονται για αυτήν την ειδικότητα, αποφάσισα να ακολουθήσω αυτές τις σπουδές.

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι; Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Οι επαγγελματικοί μου στόχοι θα ήθελα φυσικά να έχουν σχέση με τον κλάδο της Ασφάλειας, ή και της Ελληνικής Αστυνομίας. Αν και με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχουν αρκετές δουλειές, ευελπιστώ πως δε θα δυσκολευτώ να βρω, καθώς η ασφάλεια είναι σημαντική σε πολλούς τομείς της κοινωνίας.

Τι θα άλλαζες στην κοινωνία μας;
Η σημερινή κοινωνία δυστυχώς, έχει φτάσει σε μια κατάσταση, στην οποία ο κόσμος έχει απελπιστεί, και πολλοί μάλιστα εγκαταλείπουν και τη χώρα για να βρουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής κάπου αλλού. Πιστεύω πως αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας είναι περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά, για να υπάρξει μείωση της ανεργίας, και επομένως να μη χρειάζεται ο κόσμος να μεταναστεύει σε άλλες χώρες. Να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη (π.χ. πολύτεκνοι χωρίς δουλειά που δεν έχουν να θρέψουν την οικογένειά τους, άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες).

Πώς σου φαίνεται η πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ να δημιουργήσει νέα πρότυπα, μέσα από τα Education Awards;
Η δημιουργία νέων προτύπων μέσα από τα Education Awards εμπνέει τα νέα άτομα που θα θελήσουν να ακολουθήσουν σπουδές στον Όμιλο ΞΥΝΗ να κατανοήσουν τον τρόπο διδασκαλίας και την οργάνωση του Ομίλου, αλλά και να γνωρίσουν τα εκπαιδευτικά του προγράμματα, μέσα από τη ματιά των σπουδαστών του!

Είπαν για τη Μαρία:

Νικόλαος Τσεμπουλάτης - Συμφοιτητής

"Πάντα με συνέπεια και βοήθεια προς τους συμφοιτητές της σε ό,τι χρειαστούν. Από τις καλύτερες μαθήτριες στην τάξη. Πάντα προσπαθεί για το καλύτερο."