Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

EDUCATION AWARDS - Ψήφισε τον καλύτερο!



Μπάτσης Δημήτριος

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά - Marketing

"Γνωρίζει τι εστί πώληση! Και αυτό ξεκινάει ακόμα και από τον τρόπο που ντύνεται, δηλαδή πριν πουλήσει κάτι, σε πείθει με την προσεγμένη εμφάνισή του."

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να σπουδάσεις την συγκεκριμένη ειδικότητα;
Οι λόγοι που ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Marketing είναι φυσικά οι γνώσεις που μπορείς να αποκομίσεις. Επέλεξα το Marketing, επειδή είναι μια ειδικότητα που τροφοδοτεί τη σκέψη και τη
φαντασία σου. Δηλαδή δεν επαναπαύεσαι ποτέ, αφού είναι ένα επάγγελμα, στο οποίο εξελίσσεσαι συνεχώς και δεν υπάρχει μία μόνο «συνταγή» επιτυχίας για έναν marketeer.

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι; Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Θα επιθυμούσα να έχω επαγγελματική εξέλιξη στο χώρο της διαφήμισης.

Τι θα άλλαζες στην κοινωνία μας;
Τη νοοτροπία της νεολαίας, που λόγω της οικονομικής κρίσης, θεωρούμε πως όλα μάς πάνε στραβά, ενώ έχουμε το μεγαλύτερο «όπλο»: νιάτα και καθαρό μυαλό για νέα πράγματα! Άλλωστε, δεν πάνε όλα στραβά, επειδή δεν έχουμε iphone5!


Πώς σου φαίνεται η πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ να δημιουργήσει νέα πρότυπα, μέσα από τα Education Awards;
Πρωτότυπη! Ελπίζω να γίνουν και τα Education Awards 2014, για ανάδειξη περισσότερων νέων προτύπων.

Είπαν για το Δημήτρη:

 Μπλέρτα Γιατσάι - Συμφοιτήτρια

"Γνωρίζει τι εστί πώληση! Και αυτό ξεκινάει ακόμα και από τον τρόπο που ντύνεται, δηλαδή πριν πουλήσει κάτι, σε πείθει με την προσεγμένη εμφάνισή του."